Türkiye’de örnek bir belediye başkanı... Mustafa Tutuk

“2024 yerel seçimlerinde 81 ilde adaylık noktasında bugün için en rahat isim kim?” diye sorarsanız hiç tereddüt etmeden Mustafa Tutuk derim.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, 81 ilde adaylık noktasında en rahat isimlerin başında geliyor bana göre…

Hani ilk beşte diyebilirim o derece yani...

Evet Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un, 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Yalova Belediye Başkan adayı gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu çok net.

Zaten Mustafa Tutuk’un adaylığının erken açıklanacağı da AK Parti kulislerinde konuşuluyor.

Peki Mustafa Tutuk adaylık noktasındaki bu rahatlığı nasıl elde etti?

Elbette çok çalışarak… bu da çok net.

Evet Mustafa Tutuk bugün adaylık noktasında rahatsa bunu çok çalışmasına borçludur.

Çalışan milletin gözüne girer.

Çalışan milletin gönlüne girer.

Çalışan rahat eder.

Çalışan kazanır.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’ta, çok çalışarak, kimseyi, hiçbir bölgeyi ayırmadan yaptığı hayata geçirdiği hizmetlerle Yalova halkının gözüne de gönlüne de girmeyi başarmıştır ve bu yüzden adaylık noktasında 81 ilde en rahat konumdaki isimlerden biridir Mustafa Tutuk.

Ayrıca dikkat buyrun lütfen… Mustafa Tutuk, anketlere de çok net bir şekilde yansıyan başarılı çalışmalarıyla 2024 yerel seçimlerinde 81 ilde en kazanacak konumdaki isimlerin de başında gelmektedir.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, başarılı çalışmaları ve sürekli yükselen başarı grafiğiyle Türkiye’de örnek bir belediye başkanıdır.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.