Yalova'da AK Partili Çınarcık Belediyesi personele düzenli maaş ödemesi yapmakta zorlanıyor. Çınarcık Belediyesi'ndeki düzensiz maaş ödemeleri Denetim Komisyon Başkanlığı'nın 2022 Yılı İç Denetim Raporu'nda da yer aldı.

Çınarcık Belediyesi'nin Resmi internet sitesinde yer alan 2022 Yılı İç Denetim Raporunun 37. maddesinde,"2022 yılı içersin de 657 sayılı kanun kapsamında çalışan personel her ayın 15’de kadrolu işçi personel ise her ayın 14’de ve belediye şirketi bünyesinde çalışan personeller ise ayın 1’de başlamak kaydıyla 20 gün içerisinde maaş almaları gerekir. Yapılan kontrol sonucunda maaş ödemelerinde aksamaların yaşandığı görülmüştür. Maaş ödemelerinin ay atlamadan yukarıda belirtilen günlerde düzenli şekilde tam olarak yatırılması, maaş ödemelerinin günü gününe yapılması önemle tavsiye olunur." ifadelerine yer verildiği görüldü.

İŞTE O RAPORDAKİ İLGİLİ KISIM;

CHP Koru'da miting gibi SKM açılışı CHP Koru'da miting gibi SKM açılışı

HAKAN KORKMAZ'DAN "ÇINARCIK'LA İLGİLENİN" ÇAĞRISI

Öte yandan konuyu gündeme getiren Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı yorumda, Çınarcık Belediyesi'nin yaşadığı iktisadi sorunlara değindi ve AK Parti Yalova kurmaylarına Çınarcık'la daha fazla ilgilenmeleri çağrısında bulundu.