ALİ DEMİRHAN'A ŞOK!
FLAŞ GELİŞME / BB Erzurumspor yönetimi, takımın TFF 1. Lig'e çıkmasının ardından istifa eden eski başkan Ali Demirhan hakkında Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

250 BİN TL'LİK KAYIP BİLET...

BB Erzurumspor yönetimi, iki yıl görevde bulunan Ali Demirhan dönemini mercek altına aldı. Kulüp hesaplarını didik didik inceleten yönetim, geçmiş döneme ait senetler başta olmaz üzere, Mehmet Albayrak'la yapılan protokol ve Gümüşhanespor'la oynanan şampiyonluk maçında 250 bin TL'lik kayıp bilet iddiasıyla Ali Demirhan ve bahsi geçen konularda imzası bulunan yöneticiler hakkında Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

İncelemelerin devam ettiği ve çıkması muhtemel yeni belgeler olursa ek olarak suç duyurusunda bulunulacağı da edinilen bilgiler arasında.

BB Erzurumspor'un suç duyurusunda bulunduğu Ali Demirhan geçtiğimiz hafta yapılan kongreyle daha önce Ak Partiden Milletvekili Aday adayı da olduğu Yalova'da, Yalovaspor'un yeni Başkanı olmuştu.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;

"Tabi bu haber hepimizi üzdü. Şunu hemen belirtmek isterim ki temennim, Yalovaspor Başkanı Ali Demirhan hakkındaki suçlamaların gerçek dışı olması ve Ali Demirhan'ın bu suçlamalardan aklanmasıdır.

Pazar yazımdan sonra Erzurum'dan çok yoğun bir şekilde telefonlar aldım.

Şu an Erzurumspor'da yöneticilik yapan bazı isimler de beni aradı ve bazı bilgileri benle paylaştılar.

Ali Demirhan hakkında suç duyurusu yapıldığıyla ilgili, Erzurumspor'un bir yöneticisi bizzat beni aradı ve bu bilgiyi benle paylaştı.

Tabi başka bilgilerde benle paylaşıldı ama hem konu yargıda olduğu için hem de Yalovaspor taraftarını üzmemek için fazla konuşmak istemiyorum.

Pazar yazımda Yalovaspor Başkanı Ali Demirhan'a seslenmiş ve kendisini Erzurumspor'dan para aşırmakla suçlayan ve "İspat ederim" diyen eski yönetici Zeki Arıcıoğlu hakkında "suç duyurusunda bulundunuz mu?" diye sormuştum.

Gerek bununla ilgili gerekse Erzurumspor'un Ali Demirhan'la ilgili yaptığı suç duyurusuyla ilgili Revizyongazetesi.com'un sayfalarının Sayın Başkan Ali Demirhan'a sonuna kadar açık olduğunu belirtiyorum."



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/09/10/suc-duyurusunda-bulundunuz-mu/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.