Dün sosyal medyaya hepimizin yüzünü gülümseten ve memnun eden fotoğraflar düştü. Yalova’daki siyasi parti il başkanları bir araya gelmişler ve

Dün sosyal medyaya hepimizin yüzünü gülümseten ve memnun eden fotoğraflar düştü.

Yalova’daki siyasi parti il başkanları bir araya gelmişler ve görüşmüşler.

Evet bu özlenen bir tablodur ve çok kıymetli bir buluşmadır.

Tabii ben hemen olup bitenlerden haberdar olmak için bizi, Revizyon Gazetesi’ni takip eden kıymetli okurlarımıza özel neler olup bittiğini araştırdım ve il başkanlarının bu kıymetli buluşmasının niye ve nasıl yapıldığıyla ilgili perde arkası bilgilere ulaştım.

Aktarmaya çalışayım...

Evet bu buluşmanın alt yapısı AK Parti il başkanı Muğlim Bağatar hariç yapılan görüşmelerde oluşturuluyor... yani diğer il başkanları bir araya gelip görüşüyorlar  ve işin çıkış noktası OSB’ler!

Bu anlamda her ne kadar BBP İl Başkanı ilk teklifi yaptı bilgilerine ulaşsam da... son zamanlarda OSB’lerle ilgili yaptığı eleştirilerle dikkat çeken DP İl Başkanı Ahmet Özsümer’in bu buluşmanın fikir anlamında perde arkası mimarı olduğunu belirtmek isterim.

Evet Yalova’da yapılmak istenen OSB’lerle ilgili AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar'dan bilgi almak amacıyla böyle bir buluşma ve görüşme yapma fikri ortaya çıkıyor.

Peki AK Parti’ye bu teklifi kim götürüyor?

Bu işi CHP İl Başkanı Mehmet Gürel,"Ben hallederim" diye üstleniyor.

Ve CHP’li Başkan Mehmet Gürel, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar’ı böyle bir buluşmaya ikna ediyor, buluşma gerçekleşiyor ve  AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, MHP İl Başkanı Necati Vural, CHP İl Başkanı Mehmet Gürel, BBP İl Başkanı Yusuf Avcı, HÜR Dava Partisi İl Başkanı Serdar Özer, DP İl Başkanı Ahmet Özsümer, İYİ Parti İl Başkanı Erol Tatar, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mustafa Berber bir araya geliyorlar.

Evet öncelikle OSB’ler konuşuluyor ve daha sonra diğer bazı konulara da değiniliyor ve tekrar bir araya gelmek üzere sözleşen il başkanlarının yaklaşık 3 saat süren buluşması sona eriyor.

İyi pazarlar.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/05/29/hakan-korkmaz-yazdi-kafandaki-kusla-kalakaldin/