Düşünsenize... Yalova’dan çıkmış ve partisinin Cumhurbaşkanı adayı olmuş ama siz böyle önemli bir siyasi aktörü mahalle delegesi bile yazmıyor

Düşünsenize... Yalova’dan çıkmış ve partisinin Cumhurbaşkanı adayı olmuş ama siz böyle önemli bir siyasi aktörü mahalle delegesi bile yazmıyor, göstermiyorsunuz!

Kim yapıyor bunu?

Daha dün adliyede Muharrem İnce’nin yanında ağladığı günleri unutan, belediye başkanlığı koltuğuna oturur oturmaz İnce’ye sırtını dönüp AK Partililerle siyaseten iş tutup belediyeyi batıran... makam aracına varıncaya kadar haciz getiren bir kriptodan bahsediyorum. Vefa Salman. Yalova Belediye Başkanı.

Ne yapıyor bu başkan? Yalova’ya nasıl hizmet ederim, Yalova’ya nasıl projeler yaparım ve partimin yüzünü güldürürüm diye çabalayacağına... emrinde çalışan bir belediye görevlisine liste hazırlatıp merkez ilçe başkanlığına aday gösteriyor ve hazırladığı sözde listede CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olup Yalova’ya bu gururu yaşatan önemli bir siyasi aktörü mahalle delegesi olarak bile göstermiyor.

İşte 3 liste... Beyaz, kırmızı ve sarı...







Sarı olana yani Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın emrindeki bir belediye çalışanına hazırlattığı listeye liste demek doğru değil çünkü bu Yalova'dan çıkmış CHP'nin Cumhurbaşkanı adayına düşmanlığın, saygısızlığın, hazımsızlığın belgesi adeta!


Bir belediye başkanı düşünün... kendisinin o makama gelmesini sağlayan partisinin ülkenin Cumhurbaşkanı adayı olmuş birini, belediyede emrinde çalışan birine liste çıkartıp mahalle delegesi olarak bile yazmıyor, göstermiyor ve İnce'ye olan düşmanlığını böylece gözler önüne seriyor.

Bunu hangi CHP’linin vicdanı kabul eder soruyorum size... düşünsenize partinizin Cumhurbaşkanı adayı olmuşsunuz... kriptonun biri çıkıyor ve size itibar suikastı yapmak için sizi mahalle delegesi bile yazmıyor, göstermiyor!

Dün bu konuyla ilgili yazdığım yazıyı ODA TV bugün haber yapıp gündeme getirmiş... https://odatv.com/chpde-muharrem-inceye-karsi-bir-hamle-dah…
Şunu çok açık söylüyorum ki ben Sayın Genel Başkanın, Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu işlere girdiğini falan zannetmiyorum. Bunu niye söylüyorum... hesapta Sayın Kılıçdaroğlu bu işleri Vefa Salman’a yaptırıyor söylentileri var da ondan.
Hayır... Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu işlere asla girmeyeceğini biliyor ve tahmin ediyorum... bu sadece AK Parti ile siyaseten iş tutan kendini bilmez bir belediye başkanının, bir kriptonun siyasi terbiyesizliği ve saygısızlığıdır o kadar.

CHP bu kriptolardan bir an önce kurtulmalıdır.

Hakan Korkmaz
Revizyongazetesi.com
Genel Yayın Yönetmeni