Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, 2024 Yerel seçimlerine kısa bir süre kala aday adaylarına önemli bir uyarıda bulundu. Hakan Korkmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelerde bulundu;

SAKIN KİMSEYE PARA KAPTIRMAYIN VE HEMEN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUN!

Yalova'da sahibinin, yöneticisinin bile belli olmadığı bazı sosyal medya sayfa sahipleri bazı aday adaylarını "sizin hakkınızda şöyle iddia var böyle iddia var" diyerek tehdit etmek suretiyle para sızdırmaya çalışıyorlarmış!

Peki o ara sen ne yapıyordun Mehmet Efendi! Peki o ara sen ne yapıyordun Mehmet Efendi!

Bu bilgiyi bazı aday adayları ve yakınları bizzat beni arayarak söylediler...

Yalova'da kalemin namusunu koruyarak tehdit ve şantaj haberciliğine son veren biri olarak hala bu yollara başvuran pervasız alçakların olmasına gerçekten üzülüyorum ve çok kızıyorum.

Her kim ki bu alçaklar tarafından direk veya dolaylı yoldan tehdit ve şantaja maruz kalırsa Hakan Korkmaz olarak vereceğim tavsiye şudur;

1- Sakın tehdit ve şantajlara boyun eğip kimseye para kaptırmayın!

2- Hemen Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunun!

Bakın her kim ki bunları yapmak yerine bu alçaklara bu namussuzlara para kaptırırsa bu alçak, bu aşağılık şantaj ve tehdit düzeninin devam etmesine imkan sağlıyor demektir! Lütfen bunu kimse yapmasın!

Yalova'da sözde meslek örgütlerini de sosyal medyada ziyaret fotoğrafları paylaşmak veya sosyal medyada ona buna sitem edip laf sokmak yerine bu işlere eğilmelerini, "tehdit ve şantaj haberciliğini bu ilde kökten nasıl bitiririz" buna kafa yormalarını tavsiye ederim. Elbette mesleğin, kalemin namusunu korumak gibi bir misyonları varsa eğer!

Evet tekrar etmekte fayda görüyorum...

Seçim dönemlerinde ortaya çıkan, amaçları aday adaylarından para koparmak olan sözde medya görünümlü kim oldukları belli olmayan veya belli olan şantajcı alçaklara sakın kimse para kaptırmasın ve hemen Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunsunlar!

Kimse sakın ola ki benim tavsiyelerime uymak yerine bu şantajcı namussuzlara para kaptırıp sonra benim yanıma da gelmesin! Benden söylemesi... Sonra söylemedi uyarmadı demesin kimse.